Egy szem darttal próbált boltot rabolni egy magyar férfi Zürichben

bűnügy
2016 augusztus 31., 17:56
comments 112

Egy darab darttal felfegyverkezett 34 éves magyar férfi lépett be a zürichi vonatpályaudvar egyik boltjába, célja a rablás volt.

Először feltűnésmentesen felpróbált néhány órát, majd váratlan előkapta dartját, és megfenyegette az eladónőt: ha nem adja át a pénzt, nem fél használni a fegyvert. Ez meg is történt, ugyanis amikor az eladónő segítségért kiáltozva elfutott,

tényleg utánadobta a dartot.

Szerencsére nem találta el. Megpróbált egy órával a karján eloldalogni, de nem sokkal később utolérte egy a biztonsági őr. Ő tartotta fogva, amíg meg nem érkezett a rendőrség. Honfitársunk a végén bevallotta tettét. (Neue Züricher Zeitung)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.