Nyíltan meleg fiú és gyúrós gengszter költöztek be a villába

Néhány napja Plankó Gergő arról írt, hogy amíg a brit Big Brotherben már teljesen természetes, hogy férfiak szexelnek főműsoridőben, Magyarországon eddig ilyet még nem láttunk, és valószínűleg jó darabig nem is fogunk. Egy hétbe se telt, mire az RTL annyira bátor és fontos döntést hozott, amivel szinte jóvá tették, hogy beválogatták a migránsozó, Angela Merkelező Tiv Tivyt is a műsorba.

A Való Világ 8-ba ma egy nyíltan meleg fiú költözött be. Mondjuk az igazi meglepetés nem ez, hanem az volt, hogy sem Istenes Bence, sem a műsor szerkesztői nem tették kínossá a helyzetet. Nem voltak homofób utalások, de senki nem is gügyögött neki. Egyszerűen öröm volt nézni, ami történt.

Egyébként VV Zsoltinak hívják, imád énekelni, korábban a Capella Caféban dolgozott transzvesztita előadóként Melanie néven. Úgy gondolja, mindent elérhetett, amit ebben a szakmában csak el lehetett. Most már van egy barátja, nyugodt életet élnek, a műsorba pedig azért jelentkezett, mert a főnyereményből valóra akarja váltani az álmait. Ebben a videóban is szerepel:

Vele együtt egyébként beköltözött még VV Krisztián, egy igazi gengszer is, akihez képest Ogli G csak egy színötös stréber. Hatvan zűrös részén lakik és az élete régebben nem volt mentes rendőrségi ügyektől. Ma már összeszedte magát, szeret irányítani, most is éppen közmunkásokat felügyel. Egy igazi alfahím, egy kemény csávó arany szívvel, aki a pénzért jött.