Most már szinte biztos, hogy nem lesz 3,5-ös jackcsatlakozó a 7-es Iphone-on

bűnügy
2016 szeptember 01., 12:49
comments 363

Régóta pletykálják, hogy az új, szeptember 7-én bemutatandó 7-es Iphone-on nem lesz hagyományos, 3,5-ös jack fülhallgató-csatlakozó, és most újabb bizonyítékmorzsa került elő: a 9to5Mac által posztolt fecni szerint az Iphone 7 Plus-hoz lightning csatlakozós fülest adnak majd.

link Forrás

Vagyis ha nem hazudik a cetli, az új Iphone-on nem olyan fülhallgató-csatlakozó lesz, mint a világon használatban lévő mobiltelefonok és lejátszók gyakorlatilag 100 százalékán:

Hanem ilyen:

Azért adnak majd egy átalakítót, amivel a már megvásárolt, méregdrága, 3,5-ös Sennheiseredet rá tudod dugni a telefonodra.

Kösz, Steve Jobs!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.