Szerelmet vallott egy 74 éves kecskeméti nőnek, majd ugyanazzal a lendülettel elkérte a bankkártyáját is

bűnügy
2016 szeptember 01., 08:49
comments 116

A 44 éves, bugaci férfi hétfőn egy társkereső oldalon keresztül ismerkedett meg a 74 éves kecskeméti nővel. Másnap délben már a nő lakásán találkoztak. A férfi már az első randit elkérte a nő bankkártyáját, azt mondta neki, most az egyszer le kell vennie 50 ezer forintot, hogy meg tudja adni egy korábbi tartozását.

Itt aztán mégsem állt le, mert ezután még további 200 ezer forintot és egy laptopot kapott kölcsön a nőtől. Azzal biztatta, hogy szeptember 2-án mindent visszaad neki. A bankkártyával sem állt meg 50 ezernél, a nő tudta nélkül 800 ezer forint értékben akart műszaki cikkeket venni, amiből közel 550 ezer forint sikeres tranzakcióként zárult.

A kecskeméti rendőrök szerdán délben csalás miatt őrizetbe vették a férfit. A police.hu szerint férfi több hasonló bűncselekménnyel is gyanúsítható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.