Hét új irodát nyitna Szijjártó pénzeltüntető gépe, a Keleti Nyitás csodaszerve

2016 szeptember 2., péntek 19:14
76

Hét új irodát tervez nyitni a Magyar Nemzeti Kereskedőház, látta meg az európai közbeszerzési kiírásokat megjelenítő honlapon a Népszabadság.

Az már tegnap nyilvánosságra került, hogy Laoszban és Malajziában is irodát akar nyitni Szijjártó Péter totálisan felesleges, hihetetlen mennyiségű pénzt elherdáló, politikailag motivált pancserüzleteket kötő kereskedőcége. Ezekhez jön még hozzá ez a hét új helyszín.

A szudáni iroda (igen, szudáni iroda!) költsége a terv szerint négy évre 86,6 millió forint lenne, lenne ezen kívül egy afrikai regionális iroda (innen szolgálnák ki a következő országokat: Botswana, Gambia, Lesotho, Madagaszkár, Malawi, Mauritius, Mozambik, Namibia, a Seychelle-szigetek és Szváziföld), továbbá egy algériai, argentínai, dél-koreai, boszniai és egy kanadai iroda is. Az összes új iroda költsége 856 millió forint lesz, ami nagyjából aprópénz az MNKH átlagos évi veszteségeihez képest. (Népszabadság)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt