Hét új irodát nyitna Szijjártó pénzeltüntető gépe, a Keleti Nyitás csodaszerve

gazdaság
2016 szeptember 02., 19:14
comments 73

Hét új irodát tervez nyitni a Magyar Nemzeti Kereskedőház, látta meg az európai közbeszerzési kiírásokat megjelenítő honlapon a Népszabadság.

Az már tegnap nyilvánosságra került, hogy Laoszban és Malajziában is irodát akar nyitni Szijjártó Péter totálisan felesleges, hihetetlen mennyiségű pénzt elherdáló, politikailag motivált pancserüzleteket kötő kereskedőcége. Ezekhez jön még hozzá ez a hét új helyszín.

A szudáni iroda (igen, szudáni iroda!) költsége a terv szerint négy évre 86,6 millió forint lenne, lenne ezen kívül egy afrikai regionális iroda (innen szolgálnák ki a következő országokat: Botswana, Gambia, Lesotho, Madagaszkár, Malawi, Mauritius, Mozambik, Namibia, a Seychelle-szigetek és Szváziföld), továbbá egy algériai, argentínai, dél-koreai, boszniai és egy kanadai iroda is. Az összes új iroda költsége 856 millió forint lesz, ami nagyjából aprópénz az MNKH átlagos évi veszteségeihez képest. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.