Itt van Gigor Attila új filmje, a Kút előzetese

FILM
2016 szeptember 02., 07:03
comments 62

A nyomozó alkotói 7 év után új filmet készítettek. Szeptember 22-én jelenik meg a Kút, ami egy benzinkúton játszódó bűnügyi történetet mutat be.

link Forrás

A sztori szerint egy, a semmi közepén álló kúton ragad egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált (Irma Milovic, Pokorny Lia, Kurta Niké, Trokán Nóra). Miután az ott dolgozó öreg alkoholista (Kovács Zsolt) rég nem látott fia (Jankovics Péter) is feltűnik, jönnek a bonyodalmak. A filmben szerepel még Udvaros Dorottya, Tzafetás Roland, László Zsolt, Horváth Csaba, Pusztai Ferenc és Apáti Bence is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.