Melania Trump 150 millió dollárt követel, amiért szexmunkásnak nevezték

külföld
2016 szeptember 02., 06:58
comments 84

A republikánus elnökjelölt a Daily Mailt és egy amerikai bloggert, Webster Tarpley-t azért perli rágalmazásért, mert – azóta már visszavont cikkekben és posztokban – arra céloztak, hogy Melania Trump a kilencvenes években részmunkaidős escort volt, mielőtt megismerte Donald Trumpot.

Fotó: Samuel Corum / Anadolu Agency
photo_camera Fotó: Samuel Corum / Anadolu Agency

A blogger azt írta, hogy Melania Trump fél, hogy fény derül a sötét titkára, a Daily Mail pedig szlovén újságcikkekre hivatkozva írta, hogy bírósági dokumentumok szerint lehetséges, hogy az egykori modell szexmunkás is volt. Biztosat nem állították, de megjegyezték, hogy ha az egész hazugság, akkor is befolyásolhatja az amerikai elnökválasztást.

Melania Trump ügyvédje egyébként Charles Harder, akinek az ügyvédi irodája képviselte Hulk Hogant abban a perben, ami végül kicsinálta a Gawkert. (BBC, Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.