Spéder Schmidt Máriával összejátszva szavazhatta ki saját embereit a BIF-ből

gazdaság
2016 szeptember 02., 06:53
comments 64

TÉNY:

a korábban baráti milliárdosnak számító Spéder Zoltán áron alul vált meg a többek közt a Schmidt Mária családi cégével közösen tulajdonolt Budapesti Ingatlanhasznosítási és -fejlesztési Nyrt.-ben lévő tulajdon részétől.

HVG:

hangfelvétel bizonyítja, hogy már a BIF pénteki közgyűlésén többek felvetették, hogy összejátszott, előre lebeszélt szavazáson vesznek részt. Spéder, azaz az általa megbízott ügyvéd, mindvégig maga, és emberei ellen, Schmidtékkel szavazott. Miután visszahívták embereit, rendre megszavazták a Schmidt Máriáék által javasolt új tagokat.

KÉRDÉS:

mivel vették rá Spédert, hogy áron alul megvállaljon üzletrészétől és asszisztáljon az új vezetés felállításához a BIF-ben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.