Szabadságot vett ki a reménytelenül szerelmes román orvos, hogy végezzen a nyíregyházi házaspárral

A Bors úgy tudja, hogy a román főorvos, Dan S. előre eltervezhette a nyíregyházi gyilkosságot. Az 54 éves férfi egy hónapos szabadsága első napján lőtte meg a 49 esztendős R. Lászlót és feleségét, a negyven éves R. Máriát, akibe reménytelenül szerelmes volt. Úgy tudni, hogy korábban együtt is éltek, de különváltak útjaik, amit a román doktor nem tudott feldolgozni. Az orvoslátogatóként dolgozó nőt zaklatta, és többször is követte.

A nyíregyházi házaspár hétéves ikrei, Lázár és Lea végignézte a szüleik lelövését, őket nem bántotta Dan S., akit egy nappal később Kolozsváron fogtak el. A férfi ellen nem volt még érvényben nemzetközi elfogatóparancs, de több közlekedési kamera is rögzítette autóját, írja a Blikk.

A lövések után a kislány rohant ki az utcára segítséget kérni. Először egy szomszédban élő férfi siettet át, szerinte a meglőtt férj még életben volt: vizet kért és megnevezte támadóját.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.