Szabadságot vett ki a reménytelenül szerelmes román orvos, hogy végezzen a nyíregyházi házaspárral

bűnügy
2016 szeptember 02., 04:04
comments 117

A Bors úgy tudja, hogy a román főorvos, Dan S. előre eltervezhette a nyíregyházi gyilkosságot. Az 54 éves férfi egy hónapos szabadsága első napján lőtte meg a 49 esztendős R. Lászlót és feleségét, a negyven éves R. Máriát, akibe reménytelenül szerelmes volt. Úgy tudni, hogy korábban együtt is éltek, de különváltak útjaik, amit a román doktor nem tudott feldolgozni. Az orvoslátogatóként dolgozó nőt zaklatta, és többször is követte.

A nyíregyházi házaspár hétéves ikrei, Lázár és Lea végignézte a szüleik lelövését, őket nem bántotta Dan S., akit egy nappal később Kolozsváron fogtak el. A férfi ellen nem volt még érvényben nemzetközi elfogatóparancs, de több közlekedési kamera is rögzítette autóját, írja a Blikk.

A lövések után a kislány rohant ki az utcára segítséget kérni. Először egy szomszédban élő férfi siettet át, szerinte a meglőtt férj még életben volt: vizet kért és megnevezte támadóját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.