Összeesett és meghalt egy zavart külföldi a Kálvin téren

baleset
2016 szeptember 3., 13:24
comments 32

Péntek este próbált segítséget az egyik Kálvin téri söröző teraszán ülőktől egy hiányos öltözetű, zavart külföldi, írja a Blikk. A férfi, mire az asztalokhoz ért volna, összeesett és meghalt. A pub személyzete próbálta újraéleszteni a fiatalembert a mentők kiérkezéséig, akik folytatták a segítségnyújtást. A rendőrség közleménye szerint közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit. Idegenkezűség nem merült fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt