Összeesett és meghalt egy zavart külföldi a Kálvin téren

baleset
2016 szeptember 03., 13:24

Péntek este próbált segítséget az egyik Kálvin téri söröző teraszán ülőktől egy hiányos öltözetű, zavart külföldi, írja a Blikk. A férfi, mire az asztalokhoz ért volna, összeesett és meghalt. A pub személyzete próbálta újraéleszteni a fiatalembert a mentők kiérkezéséig, akik folytatták a segítségnyújtást. A rendőrség közleménye szerint közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit. Idegenkezűség nem merült fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.