Aki képes azonosulni a szélsőjobbal, annak sokkal kevesebb lesz a gondja a szexszel

Miután YouGov nevű brit közvélemény-kutató cég 19 ezer embert kérdezett meg Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Dániában és Svédországban, arra jutottak, hogy

valaki minél jobban képes azonosulni a szélsőjobbal, annál elégedettebb lesz a szexuális életével.

A vizsgált országokban a szexuális elégedettség egyenes arányban állt a politikai politikai spektrumon való jobbra tolódással. Ráadásul a szélsőbaloldali nézeteket vallók közül Nagy-Britanniában voltak a legkevésbé elégedettek, ott csak 66 százalékuk állította azt, hogy minden a legnagyobb rendeben az ágyban, miközben a brit szélsőjobbosok 73 százaléka vallotta magát teljesen elégedettnek.

A Németországban betiltott FAP Párt tagjai tüntetnek a dániai Kogéban - Fotó: AFP/ANP/Cees Spruyt

Úgy általában Dániában és Svédországban a legelégedettebbek a szélsőjobboldaliak az életükkel, de ha ezt leszűkítjük a szexre, akkor a német nácik mindenkit lepipálnak.

Ugyanakkor a kutatás vezetője, Joe Twyman figyelmeztetett mindenkit, hogy attól még senki sem fog jobbakat dugni, ha megváltoztatja a politikai nézeteit.

Az eredményen egyébként ők is meglepődtek. A kutató elmondta, a közvélemény-kutatóknál aranyszabály, hogy ott, ahol korrelációt találnak két adatsor között, még nem kell feltétlenül ok-okozati összefüggés is látni. Twyman szerint az, hogy a szélsőjobboldaliak elégedettek a szexuális életükkel, legfeljebb annyit bizonyít, hogy nem minden sztereotípia állja meg a helyét velük kapcsolatban. (BuzzFeed)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.