Bernd Storck nem akarja elárulni, ki lesz a kapus a Feröer-szigetek elleni meccsen

futball
2016 szeptember 04., 12:18
comments 105

Mielőtt a magyar válogatott elindult volna Tórshavnbe, Bernd Storck szövetségi kapitány a reptéren búcsúzóul még tartott egy sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy nehéz mérkőzésre számít a keddi, feröer-szigeteki világbajnoki selejtezőn. Hozzátette, nagy kihívásnak tekinti csapata számára, hogy kiharcolja a kijutást a 2018-as oroszországi világbajnokságra.Bernd Storck - Fotó: AFP/Michael Steele/Getty Image

Nulláról indulunk, de nagyon fontos a pozitív hozzáállás”- jelentette ki, a feröeri csapatot pedig az izlandiakhoz hasonlította. Szerint bár nincsenek náluk nagy nevek, de egységes csapatuk van, és emlékeztetett arra, hogy a legutóbbi selejtezőn során kétszer is legyőzték Görögországot. Storck kiemelte: rendkívül fontos, hogy a magyar válogatott jó rajtot vegyen.

Úgy érzi, Feröeren az vezethet sikerre, ha a magyar együttes óvatosan, egységes csapatként, az elejétől a végéig nagyon koncentráltan, csak a keddi mérkőzésre figyelve játszik. Elismerte, néhány játékos sérüléssel bajlódott a keretből, de megnyugtatásul közölte, hogy már jó állapotban vannak. Az még az MTI-nek sem árulta el, ki lesz a kapus, de azt mondta, a fejében már megszületett a döntés erről. Végül arra kérte a szurkolókat, hogy támogassák a csapatot.

A Feröer-szigetek - Magyarország meccs kedden 20.45-kor kezdődik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.