Ez itt a Föld, élőben az űrből

ÉLET
2016 szeptember 04., 04:26

A NASA nemrég élő közvetítést üzemelt be a Youtube-on, amin az egyik műholdjukra szerelt kameráról látható a Föld, folyamatos forgásban. A közvetítés nem mindig megy élőben, de most (2016. szeptember 4. 8 óra 26 perckor) éppen igen.

link Forrás

A háttérben mindig megható, lassú zene szól, a Youtube-chaten pedig mindenféle nemzetiségű ember. Az élő közvetítés melletti chatet olvasni, ahol másodpercenként képvisel minden nációt valaki, legalább olyan katartikus és lenyűgöző érzés, mint az űrből látszó bolygók.

Miért jöttünk? Kik vagyunk? Mi a feladatunk? Hová tartunk?

Válaszok:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.