Megválaszolták: A miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem

Pénteken járt le Orbán Viktor válaszadási határideje az Együtt politikusának, Szabó Szabolcsnak írásbeli kérdéseire, amik

a miniszterelnök Mészáros Lőrinccel való viszonyát firtatták.

Hétfőn végre kikerült az Országgyűlés honlapjára a válasz, amit Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jegyez.

"Képviselő úr írásbeli kérdésének címe hadilábon áll a magyar nyelv szabályaival . Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem,"

írja Dömötör, aki szerint

"miniszterelnök 1990 óta parlamenti képviselő , 26 éve minden ezzel járó kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz. Következésképpen semmilyen titkolnivalója nincsen, az élete egy nyitott könyv a magyar választópolgárok előtt. Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bármi egyéb csak pletyka, feltételezés vagy politikai érdekek által vezérelt üres vádaskodás.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.