Az M1 mellett Mága Zoltán is kapott Magyar Termék Nagydíjat, de a legjobb, hogy volt, aki magának is adott egy különdíjat

idióta rekordok
2016 szeptember 6., 14:33
comments 166

„2016-ban 19. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált, bizonyítva, hogy a minőség hagyományt teremtett” – közölték a Magyar Termék Nagydíj Pályázatról.

A fenomenális magyar minőség

Mint írtuk, sajtóköveti nívódíjat kapott a köztévé hírcsatornája. De nem ők voltak az egyedüli díjazottak.

Mága Zoltán hegedűs például rögtön két díjat is kapott, a kultúra területéről egyedüliként:

  1. a több évtizedes munkásságáért megkapta a Magyar Termék Nagydíj Kárpát-medencéért Nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől a Magyar Termék Nagydíj átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében
  2. a hagyományteremtő, 2009 óta megrendezett budapesti újévi koncertjéért Magyar Termék Nagydíjat vehetett át.
photo_camera Fotó: Kovács Tamás

De ez még mind semmi, ugyanis a legnagyobb bajnok Molnár Miklós Konrád, aki saját magát díjazta:

„Kiírói Tanács különdíjai: Magyar Termék Nagydíj Pályázat Életmű Díja Molnár Miklós Konrád ügyvezető igazgató TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Kiírói Tanácsa tagja.”

Tehát a magát a díj pályázatát lebonyolító kft. ügyvezető igazgatója is a pályázat-lebonyolítói kategóriában is megkapta a „tanúsított minőség európai útlevelét”.

photo_camera Molnár Miklós Konrád, a TERC Kft. ügyvezetője a Magyar Termék Nagydíj pályázat életműdíjával a Magyar Termék Nagydíj átadóünnepségén a Parlament Felsőházi termében (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

A Kiírók Tanácsa egyébként „egyetértett abban, hogy 2016-ban is megvalósult a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer célja; elismerést nyert a kimagasló áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonala”.

photo_camera Klapka György, a Denise&Sandy Kft ügyvezetője a cég vákuumcsomagolt biodió termékének járó Magyar Termék Nagydíj védjegy használatát igazoló oklevelét mutatja az elismerés átadóünnepségén a Parlament Felsõházi termében (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Ez az adat már tényleg csak a magyar termékek nagy szerelmeseinek szól:

„A Magyar Termék Nagydíjra idén 38 kategóriában lehetett pályázni, a bírált pályaművek 92 százaléka nyerte el a címet.”

A lista határa tehát a csillagos ég, legyen elég annyi, hogy az Első Magyar Lepényes is kapott egyet:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt