Arcon ütött egy ötnapos csecsemőt a Tescóban, mert azt hitte, játékbaba

bűnügy
2016 szeptember 07., 05:37
comments 184

Egy 63 éves férfi olyan erősen megütött egy ötnapos csecsemőt egy Manchester környéki Tescóban, hogy hallani lehetett a pofont, írja a Telegraph.

A csecsemő anyja, Amy Duckers egy szomszédjával futott össze a szupermarketben, aki odahívta egy ismerősét. Az ismerős pedig azt hitte, hogy a csecsemő nem is igazi, ezért egy nagy ütést mért az arcára. A csecsemő sírt, és egy nagy piros folt lett a fején. Szerencsére nem lett komolyabb baja.

A támadó először mindent tagadott, később bocsánatot kért, és azt mondta, azt hitte, hogy a csecsemő nem is igazi. A rendőrök letartóztatták. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.