Balatonfüreden löki be a népszavazási motort a Fidesz

POLITIKA
2016 szeptember 7., 5:39
comments 98

Kósa Lajos megtekinti a röszkei tranzitzónát 2016. július 18-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán GergelyLesz szó családtámogatásról, egészségügyről, oktatásról, sőt a 2018-ig tervezett politikai stratégiáról is, de a szerdán kezdődő és péntekig tartó Fidesz-frakcióülés fő témája természetesen az októberi kvótanépszavazás, és az arra való felkészülés lesz.

A helyszín ezúttal Balatonfüred, és természetesen lelkesítő beszédet mond majd az egybegyűltek előtt Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök is.  

Kósa Lajos frakcióvezető a szerdai Magyar Időknek azt nyilatkozta, hogy a magyar parlamentnek és kormánynak figyelembe kell vennie a jogalkotás során a majdani népszavazás eredményét, ami reményeik szerint egy szép nagy nem-győzelem lesz.

Azt is mondta, hogy október után ismét a "családtámogatás áll majd a kormányzás középpontjában" és persze újabb munkahelyek, reálbér-emelés jön, s mindez "egy munkaalapú és szolidáris társadalom felépítése érdekében" történik majd.

Kósa az őszi ülésszakról is elejtett egy-két morzsát: a polgári törvénykönyv felülvizsgálat kerül napirendre, de a migrációs krízis alakulásának tükrében rendőrségi és honvédelmi vonatkozású törvények módosítására is számítani lehet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt