Garázdaság miatt vádat emel az ügyészség László Petra ellen

2016 szeptember 7., szerda 5:35
281

"Garázdaság miatt napokon belül vádat emel a Szegedi Járási Ügyészség László Petra, a jobbikos N1TV volt operatőre ellen"

– írja a mindig jólértesült Magyar Idők, és a lap szerint az érintettet már értesítették is erről, viszont ügyvédi tanácsra nem akart nyilatkozni az ügyben.

A vád szerint a rendőrség és az ügyészség is bizonyítottnak látja, hogy az operatőr tavaly szep­temberben elgáncsolt egy gyermekével futó bevándorlót, két másik emberbe pedig belerúgott. Lászlót ezután elbocsátott a tévé, mert elfogadhatatlannak nevezte az operatőr cselekedetét.  

A riporter később a Heti Válasznak azt nyilatkozta, hogy tudtán és akaratán kívül rúgott, és megbánta tettét.

Az eset híressé tette az áldozatot is. Osama Abdul Mohsen Szíriából jött Európába, az ügy után pedig a menekültekkel való szolidaritás jegyében a spanyolországi Getaféban kapott fociedzői állást és lakást, illetve beiratták spanyol tanfolyamra is, így menekültkérelemre sem volt szüksége.

Fia később Cristiano Ronaldóval együtt futhatott ki a kezdőkörbe a Santiago Bernabeubean. Szíriai kurd források azt híresztelték róla, hogy az iszlamista an-Nuszra Front harcosa is volt, de ezt az állítást sosem bizonyította semmilyen megbízható forrás. (Magyar Idők)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt