Perverz játékokra kényszerítettek gyerekeket egy magyar nevelőotthonban

bűnügy
2016 szeptember 07., 08:27
comments 223

9-15 éves lányokat kényszerítettek orális szexre és szexuális játékokra egy meg nem nevezett magyarországi nevelőotthonban – írja egy rendőrségi feljelentés és jogvédők, hozzátartozók elmondása alapján a Bors.

A cikk szerint tizenöt fiatal tett vallomást az intézményben folyó szexuális kizsákmányolásról. A nevelők a 13-15 éveseknek zsebpénzt ígértek, a 9-10 évesnek játékokat, édességet. Voltak gyerekek, akik extra kimenőt kaptak a nevelőktől szexért cserébe.

A cikk szerint a visszaélések most is folynak, néhány hete egy nap alatt öt tizenéves bentlakó került kórházba, mert begyógyszerezte magát vagy felvágta az ereit, hogy elkerülhessen az otthonból. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.