Perverz játékokra kényszerítettek gyerekeket egy magyar nevelőotthonban

bűnügy
2016 szeptember 7., 8:27
comments 224

9-15 éves lányokat kényszerítettek orális szexre és szexuális játékokra egy meg nem nevezett magyarországi nevelőotthonban – írja egy rendőrségi feljelentés és jogvédők, hozzátartozók elmondása alapján a Bors.

A cikk szerint tizenöt fiatal tett vallomást az intézményben folyó szexuális kizsákmányolásról. A nevelők a 13-15 éveseknek zsebpénzt ígértek, a 9-10 évesnek játékokat, édességet. Voltak gyerekek, akik extra kimenőt kaptak a nevelőktől szexért cserébe.

A cikk szerint a visszaélések most is folynak, néhány hete egy nap alatt öt tizenéves bentlakó került kórházba, mert begyógyszerezte magát vagy felvágta az ereit, hogy elkerülhessen az otthonból. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt