Késsel hadonászott egy férfi a Várban

bűnügy
2016 szeptember 08., 18:19
comments 110

Katonai rendészek fékeztek meg egy késsel hadonászó férfit a budai Várban, a Mátyás-templom mellett délután – közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel.

A Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ járőröző rendészeit a járókelők értesítették. A katonai rendészek a férfit lefogták, elvették a kését, és értesítették a rendőrséget, majd a férfit további intézkedésre átadták a hatóságoknak.

A Magyar Honvédség tavaly ősz óta van jelen fokozott mértékben katonai rendész járőrökkel az ország különböző közterületein. Már többször léptek közbe az állampolgárok védelmében – közölte a HM.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.