Letartóztatási parancsot adtak ki Jill Stein amerikai elnökjelölt ellen

külföld
2016 szeptember 08., 06:03
comments 60
Jill Stein, a Zöld Párt elnökjelöltje. Win McNamee/Getty Images
photo_camera Jill Stein, a Zöld Párt elnökjelöltje. Win McNamee/Getty Images

Rongálás és birtokháborítás miatt letartóztatási parancsot adtak ki az amerikai Zöld Párt elnökjelöltje és alelnökjelöltje, Jill Stein és Ajamu Baraka ellen. A két politikus egy észak-dakotai indián rezervátum mellett húzódó olajvezeték építési területére hatolt be engedély nélkül, hogy aztán összegrafitizze az épülő vezetéket.

"Remélem, hogy az észak-dakotai hatóságok az igazi vandálokat is perbe fogják majd. Azokat, akik az Álló Szikla indiánrezervátum ellen követtek el vandalizmust, lebuldózerezték szent temetkezési helyeiket és kutyákat uszítottak rájuk" - írta közleményében Stein. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.