Az amerikai vasutak ügyfélszolgálata hét hónap után rákérdezett a nőnél, hogy kiszabadult-e már a liftből

külföld
2016 szeptember 09., 08:53
comments 60

Amanda Carpenter idén február 14-én beszorult a Baltimor-Washington Nemzetközi Repülőtér vasútállomásának lifjtébe. Erről azért tudunk, mert Carpenter a Twitteren kért segítséget.

Meg is kapta.

link Forrás

"Amandacarpenter, sajnálattal halljuk. Még mindig a liftben vagy?

posztolta hivatalos Twitterére az amerikai vasúttársaság, az Amtrak. Ez kedves, bár kicsit megkésett gesztus volt, mert az Amtrak ezt

szeptember 7-én, csaknem hét hónappal az eset után posztolta.

Mentségükre legyen mondva, hogy valójában már aznap reagáltak, twitterüzenetben, hogy úton van a segítség.

link Forrás

Csak most valaki retweetelte Carpenter februári posztját, egy nem annyira figyelmes közönségszolgálati munkatárs pedig frissnek hitte, és válaszolt rá. (Via Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.