Rizsavi Tamás fotós-mozdonyvezető 5000 képen örökítette meg az utat Kunszentmiklós és Kőbánya között, és a végeredmény elég meggyőző

MŰVÉSZET
2016 szeptember 11., 14:31
comments 138

Rizsavi Tamás mozdonyvezetőként dolgozik a MÁV-nál, egyben a Budapesti Közlekedési Központ megbízott fotósa.

Népszerű fotósblogokat (1,2) is csinált korábban, amivel komoly rajongótábort gründolt magának; a Facebookon több mint 10 ezren követik a posztjait. Csinált már sorozatot többek közt a Parlament tetejéről, és más magaslati pontokról is Budapesten.

Rizsavi vasárnap egy 5033 fotó összefűzéséből készült time-lapse videót tett ki Youtube-oldalára. A klip 3 percben mutatja be a mozdonyvezető útját Kunszentmiklós-Tasstól Kőbánya-Kispestig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.