A mentelmi bizottság is kiadná Mengyi Rolandot az ügyészségnek

politika
2016 szeptember 12., 07:56
comments 56

Hétfőn a Parlamentben a mentelmi bizottság egyhangú szavazással kezdeményezte Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését. Erről délután az Országgyűlés szavaz majd. Kovács Zoltán és Mengyi Roland - Fotó: Mengyi Roland/Facebook

A bizottság KDNP-s elnöke, Vejkey Imre emlékeztetett arra, hogy Polt Péter kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél Mengyi mentelmi jogának felfüggesztését, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérlete és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés gyanúja miatt.

A bizottsági ülésen meghallgatták Mengyi Rolandot is, aki a testület előtt azt mondta, nem igaz az átiratban szereplő tényállás, és kérte a bizottságtól mentelmi jogának felfüggesztését. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.