FÚJ! – Undort keltő anyag ömlött a 33-as főútra

Tbg
baleset
2016 szeptember 13., 05:07
comments 32

Undort keltő anyagot, biológiai hulladékot szállító teherautó rakománya ömlött az úttestre Tiszafüred közelében kedd hajnalban, ezért lezárták a 33-as utat Tiszafüred és Poroszló között.

A jármű rakománya nem számít veszélyes anyagnak, de az útfelület csúszóssá válása miatt lezárták az útszakaszt. A teherautó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, amikor elhagyta járműve fülkéjét.

A műszaki mentéshez a tiszafüredi hivatásos tűzoltókat riasztották, de a mentesítést a szállítmányozó cég két járműve végzi. Egyrészt átfejtették a sérült tartályból az anyagot egy másik járműbe, emellett klórmeszes vízzel megkezdték az úttest és környezete tisztítását, mentesítését.

Sajnos a hír nem részletezi, hogy mi lehet az undort keltő anyag pontosan :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.