Gyanúsítottként hallgattak ki egy taxist a hajnali verés miatt

bűnügy
2016 szeptember 13., 16:46
comments 169

A 35 éves fővárosi férfi a gyanú szerint taxisként önbíráskodott utasával szemben hétfő hajnalban – közölte az MTI megkeresésére a BRFK, ami szerint a XIV. kerületi Rendőrkapitányság állampolgári bejelentés alapján indított büntetőeljárást önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a hajnali bejelentés után 5 percen belül kiértek a helyszínre, ahol tanúkat hallgattak meg – közölték.

Az Origo írta meg, hogy hétfő hajnalban elszámolási vita miatt több taxis bántalmazott és kirabolt egy külföldi párt a XIV. kerületi Thököly út és Zichy Géza utca kereszteződésénél. A cikkben Karsai Katalin, a Magyar Taxisok Szakszervezetének megbízott ügyvezetője közölte, hogy az érintett taxis nem magánvállalkozó, hanem egy taxitársaság alkalmazottja, és azt mondta, a külföldi pár fizetés nélkül akart távozni, ő társaival csak visszatartotta őket.

A nyomozás határideje november 12., de meghosszabbítható. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.