18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Miért vált ki sokakból irtózatot egy szülős videó, miközben ezt itt pár nap alatt 16 millióan látták?

ÉLET
2016 szeptember 13., 10:07
comments 428


link Forrás

Itt a 444-en kiteszünk bármit, ami nagyon nem ütközik törvénybe, de amikor az imént bejelentettem, hogy kiposztolom ezt a BBC-n talált népszerű netes videót, olyan hörgés támadt, mintha egy féltucat emberméretű kutya féltette volna tőlem a csontját.

A videó világsikere ezzel együtt kissé titokzatos, talán az a titka, hogy egy kaliforniai vízben szülés utolsó taktusait vette fel a bába, onnantól, hogy már látszott a gyerek koponyája - ezért néz be az anya tükörrel a lába közé - , így az ilyesmin még át nem esett nézők azt képzelhetik, hogy nekik sem lesz nehezebb.

A kérdés ettől kérdés marad: miért készülnek ki olyan emberek is egy szülős videótól nagy számban, akik rezzenéstelen arccal néznének meg bármilyen erőszakos, ijesztő vagy kormányzati videót?


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.