Kubatov Gábor igazából a fia jövőjéért aggódik, lányait csak elveszi majd valami fiatalember, aki eltartja őket

politika
2016 szeptember 14., 06:42
comments 234

Gőzerőre kapcsolt a fideszes kampány, egymást érik a lakossági fórumok, ahol kormánypárti politikusok külföldiekkel ijesztgetik az összeterelt nagyszámú, jellemzően nyugdíjas korú hallgatóságot.

Ilyen rendezvény volt kedden Oroszlányon is, ahol a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor járt. A hvg.hu tudósításából az derül ki, hogy Kubatov kb. azt hozta, amire számítani lehetett, migránsozás, Gyurcsány, ilyesmi.

Volt viszont egy pont, amikor arról beszélt, ő maga miért küzd a kampányban. A lap cikke szerint ekkor ezt mondta:

"az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.”

Gondolom ez lehet az az európai kultúra, amit annyira meg akarunk most védeni a középkorban ragadt idegenektől.

Kubatov amúgy korábban is mesélt már a gyerekeiről pártrendezvényen, egy májusi fórumon például arról beszélt, hogy gyerekeit próbálta megmenteni a liberális oktatástól, és szerinte jó munkát végzett. Ezt is mutatja, hogy a fia azt mondta a felépült Fradi-stadionra, hogy: „Na ezt innen már nem viszik el.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.