MSZP: A Fidesz titokban bevándorlók betelepítésére készül

2016 szeptember 15., csütörtök 11:48
111

Harangozó Gábor és Demeter Márta MSZP-s képviselők csütörtökön kiálltak a Képviselői Irodaház elé, és az MTI tudósítása szerint egy levelet lobogtattak, amit Móring József Attila fideszes képviselő írt Marcali központú választókerület polgármestereinek. A levél a szocialisták szerint azt bizonyítja, hogy

"a Fidesz az emberek háta mögött elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahová a polgármestereikkel bevándorlókat akarnak betelepíteni."  

A felhívás alapján, folytatta Harangozó, az elnök tanácskozásra hívja párttársait, hogy hol helyezzék el a bevándorlókat akkor, ha a betelepítési kvóta érvénybe lép.

Harangozó azt mondta, egyértelmű a dolog: a kormánypárt összeírja azokat az ingatlanokat, ahova külföldieket akarnak betelepíteni. Mivel azonban nem lesz kvóta,

szerinte a Fidesz minden bizonnyal a letelepedési kötvények tulajdonosait akarja így elszállásolni. Marcaliban.

Arról Harangozó nem ejtett szót, hogy a 300 millió forintért kötvényt vásárló, zömében kínai és orosz üzletemberek valóban szándékoznak-e Somogy megyében letelepedni.

Ezután Demeter vette át a szót, és arról beszélt, hogy már 16 ezer bevándorló érkezett az országba kötvényvásárlás útján, köztük elítélt bűnözők, amivel a Fidesz-közeli emberek "százmilliárdos hasznot kaszáltak". A baloldali politikus felszólította a Fideszt, hogy "azonnal fejezze be az ingatlanok összeíratását és a betelepítéseket".  

Végezetül Demeter arra kérte a választópolgárokat, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson, mert az egyszerű átverés.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt