Nem lesz többé FIFA Aranylabda

futball
2016 szeptember 15., 20:01
comments 30

Legalábbis a spanyol Mundo Deportivo értesülése szerint megszűnik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football szaklap közös díja, a FIFA Aranylabda.

A spanyol sportlap információja szerint a hónapokig tartó egyeztetések végén a FIFA kezdeményezte a szakítást, Gianni Infantino elnök ugyanis megint önállóan, az Év játékosa nevű díjjal szeretné jutalmazni az előző év legjobb labdarúgóját.

Az Aranylabdát először 1956-ban adták át a francia hetilap munkatársai, a FIFA 1988-ban alapította a saját elismerését, a kettő pedig 2010-ben egyesült. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.