Öngyilkos lett egy olasz lány, mert kikerült a netre a házi pornója

2016 szeptember 16., péntek 17:17
308

Hiába sikerült elérnie, hogy vegyék le a róla készül videót, de nem tudta feldolgozni a megaláztatást, ezért a héten Tiziana Cantone megölte magát.

Cantone egy évvel ezelőtt küldött el egy róla készült szexvideót néhány ismerősének és a volt barátjának, ami aztán azonnal elkezdett terjedni a neten, és milliók röhögtek azon, ahogy a lány azt mondja szopás közben az őt videózó fiúnak: „Te filmezel engem? Bravó!”. A lányból mém lett, a beszólást és fényképét pólókra nyomtatták.Tiziana Cantone

A lány mindent megtett, hogy elmeneküljön a hírnév elől: otthagyta a munkáját, Toszkánába költözött, még a nevét is megpróbálta megváltoztatni. Végül hosszú pereskedés után sikerült elérnie, hogy levegyék a róla készült videót az internetről, még a Facebooknak is törölnie kellett. Csakhogy a bíróság mégis a lányt kötelezte arra, hogy fizesse meg a 20 ezer eurós jogi költséget.

A megaláztatást viszont nem tudta feldolgozni, korábban már kétszer megpróbálta megölni magát.

A 31 éves nő holttestét a nagynénje lakásában, a Nápolyhoz közeli Mugnanóban találták meg kedden. A temetéséről az olasz tévé is beszámolt, mert az országban hatalmas felháborodást keltett, hogy a lánynak hónapokig kellett küzdenie azért, hogy eltávolítsák a róla készült házi pornót az internetről. Tiziana Cantone halála után a nápolyi ügyészség nyomozni kezdett azok ellen, akik öngyilkosságba hajszolták, jelenleg négy férfi ellen zajlik eljárás. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt