Úgy felidegesítette az adóellenőr, hogy bezárta a boltba

bűnügy
2016 szeptember 16., 06:58

Hivatalos személy elleni erőszak és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség egy 52 éves, Nógrád megyei nővel szemben, aki az üzletben próbavásárlást végző adóellenőrök egyikét bántalmazta, illetve bezárta a boltba.

Az adóellenőrök még júniusban próbavásárlást végeztek a salgótarjáni állateledelboltban, de nem kaptak blokkot. Visszamentek, felfedték magukat, de a nő, aki nem adott blokkot, úgy felhúzta magát, hogy egyikőjükre rálakatolta a boltajtót, majd otthagyta.

Aztán a nő rájött, hogy a táskáját a boltban felejtette, úgyhogy visszament a helyszínre. Az ott tartózkodó, korábban bezárt adóellenőrt megpróbálta kituszkolni a helyiségből, de az nem hagyta magát, úgyhogy a nő ismét rázárta a boltot, és ismét távozott.

Végül a rendőrökkel együtt visszatért, és kiengedte.

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélhetik.

(Magyarország Ügyészsége)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.