Marcellék a kocsmából hazafelé tartva még kifestették a falut

bűnügy
2016 szeptember 17., 13:54
comments 92
photo_camera Fotó: police.hu

A 19 éves K. Marcell a 16 éves haverjával szombat hajnalban hazafelé tartottak egy tállyai kocsmából, és közben úgy alakult, hogy az este emlékére minden útjukba kerülő felületen hagytak valami maradandót a náluk lévő festékszórókkal.Fotó: police.hu

A police.hu beszámolója szerint a sárga, zöld, piros színekkel lefújt dolgok között van többek között három személyautó, több magánház kerítése, önkormányzati épület, szobor és egy panzió is.Fotó: police.hu

A bejelentés után a helyi körzeti megbízott adta a tippet a nyomozóknak, hogy kit keressenek. Mikor a rendőrök becsöngettek a másnapos Marcellhez, már nem volt mit kérdezni, mert a fiú keze és ruhája még erősen festékfoltos volt.

  Fotó: police.hu Miután a fiatalokat elfogták, elmondták, hogy egész este egy közeli kocsmában ittak, aminek a vécéjében akadtak rá a festékszórókra, innen jött az ötlet, hogy hazafelé befessenek pár dolgot.Fotó: police.huSzerencsi Rendőrkapitányság rongálás miatt indított büntetőeljárást a tállyai fiúk ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.