Elszállítják a vasárnap lezuhant kisgépek roncsait Gödöllő mellől

2016 szeptember 19., hétfő 7:29
49

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy befejeződött a vasárnap a roncsok felkutatása, hétfőn már el is szállítják a két. ütközésmiatt lezuhant kisrepülő maradványait a Gödöllő és Isaszeg közötti erdős területről. Beluzsárné Belicza Andrea szerint még nem tudni, hogy mennyi időt vesz igénybe a roncsdarabok daruval történő kiemelése és felpakolása, valószínűleg csak délután végeznek a munkával.

MTI Fotó: Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter

A szóvivő elmondta, hogy a repülőbaleset négy áldozatának kilétéről a rendőrség kegyeleti okokból nem ad tájékoztatást.

Vasárnap reggel ütközött össze és zuhant le két kisgép Gödöllő és Isaszeg között: egy Cessna 182-es, amely ejtőernyősök ugratásából tért vissza éppen a gödöllői reptérre, és egy sétarepülésre induló Piper-28-as. Utóbbiban három ember, köztük egy gyermek utazott, mindannyian szörnyethaltak. A Cessnában csak a pilóta ült, aki szintén életét vesztette.

A helyszíni szemle tapasztalatai szerint mindkét kép nagy sebességgel, gyakorlatilag függőlegesen, pörögve ért földet, és mindkét repülőgép bal szárnyából még a levegőben letörött egy nagy darab.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt