Beperelték Jim Carrey-t volt barátnője halála miatt

2016 szeptember 20., kedd 5:15
26

Magánvádas pert kezdeményezett Jim Carrey ellen volt barátnője, Cathriona White tavaly szeptemberi halála miatt a nő volt férje, Mark Burton.

Jim Carrey Cathriona White koporsójával. Debbie Hickey/Getty Images Fotó: Debbie Hickey

Burton vádjai szerint Carrey volt az, aki hírnevét kihasználva beszerezte azokat a receptköteles gyógyszereket, amikkel White túladagolta magát - a nő a halottkémi vizsgálat szerint Ambiennel, Propranolollal és Percocettel adagolta túl magát.

A peranyag szerint Carrey "Arthur King" álnéven szerezte be a receptköteles gyógyszereket. Burton vádjai szerint Carrey ezután igyekezett eltüntetni a nyomokat is, például "kamu sms-t küldött" White telefonjára a holttest megtalálása előtti napon, amivel csak a gyanút próbálta elterelni magáról.

A perben, amiben dílerkedéssel és rosszszándékú halálokozással vádolja Carrey-t, meg nem nevezett kártérítést, illetve a temetési és a perköltségek megfizetését követeli Carrey-től, aki egyelőre nem kívánta kommentálni az ügyet. (Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt