Donald Trump Jr-nak sikerült a ritka bravúr, nagyobb hülyeséget beszélt az apjánál

külföld
2016 szeptember 20., 05:36
comments 187
link Forrás

"Ha volna egy tál cukorkám és azt mondanám, hogy csak három halálos van köztük, vennél belőle egy marékkal? Na, ez a mi szíriaimenekült-problémánk!" - posztolta vidám, színes kép kíséretében a Twitteren Donald Trump Donald Trump nevű legnagyobb fia, magára zúdítva ezzel a népharagot.

Voltak, akiket szimplán a hasonlat ízléstelensége háborított fel, mint például Nish Weisethet:

link Forrás
link Forrás

Vagy Barack Obama volt beszédíróját, Jon Favreau-t, aki Omar Daknis, az augusztusban világhírűvé lett ötéves aleppói kisfiú fotóját posztolva írta, hogy olyan és hozzá hasonló gyermekek millióit sikerült az ifjabb Trumpnak mérgezett cukorkához hasonlítania.

Voltak, akik a kijelentés immanens hülyeségére hívták fel a figyelmet. Az énekes John Legend szerint az ifjabb Trump logikája alapján

mindenkitől el kéne venni a fegyverét, mert akadnak olyanok, akik meg is gyilkolhatnak valakit.

link Forrás

"De ez gondolom nem számít" - utalt arra, hogy Trump aktuálisan pont támogatója a szabad fegyverviselésnek. Vagy például feloszlathatnák a rendőrséget is, mert akadnak rendőrök, akik fegyvertelen feketéket ölnek.

link Forrás

És persze voltak kevésbé visszafogott kritikusok is, mint például a hitoktató és író Reza Aslan, aki szerint

amekkora szardarab az apa, akkora szardarab a fiú is.

link Forrás

Végül ne feledkezzünk el a tréfamesterekről sem, mint például Randi Mayem Singer, aki azt javasolta, hogy

az ügy tisztázásáig senki se egyen cukorkát!

link Forrás

(via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.