Ennyi volt, migrók! A határvadász-képzés első jelentkezői túl vannak a fizikai felmérésen

bűnügy
2016 szeptember 20., 13:17
comments 202

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon 2016. szeptember 20-án 8 órakor nyolc férfi és öt női jelentkezővel megkezdték a felvételi eljárást a határvadász-képzésre.

link Forrás

Ennek keretében Szolnokon, a Véső út 1. szám alatti Sporttelepen a fizikai felméréssel indult a jelentkezők napja. Csomós Csaba rendőr alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság oktatási és képzési főelőadója ismertette a végrehajtandó feladatokat és bemutatta a gyakorlatok szabályos végrehajtását.

A jelentkezők bemelegítés után fekvőtámasz, függeszkedés, ingafutás, helyből távolugrás, fekvenyomás és 2000 méter futás során bizonyították rátermettségüket. A fizikai megmérettetést követően egészségügyi vizsgálatok következtek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.