Holtan találták a kórházból eltűnt Kovács Imrénét

bűnügy
2016 szeptember 20., 06:24
comments 32

Egy héttel eltűnése után holtan találták Kovács Imrénét. A 73 éves nőt szeptember 9-én, pénteken vitték hozzátartozói a Bajcsy-Zsilinszky kórházba. Kovácsné szívfájdalmakra panaszkodott, de zavart viselkedése alapján az orvosok Alzheimerre gyanakodtak. A hétvége után, hétfőn tervezték kivizsgálni, de Kovácsné vasárnap este eltűnt a kórházból.

A családja tudta, hogy gyógyszerei nélkül életveszélyben van, ezért mindent megtett a megtalálásáért. Nem jártak sikerrel, szeptember 18-án csak a holttestét találták meg az Új köztemető közelében.

"A rendőrök egy holttestre bukkantak az Új köztemetőtől kb. ötszáz méterre fekvő, erdős területen. Azt mondták, sajnos már nem lehet felismerni, régóta halott lehet. Megkaptuk a fülbevalóját, így tudtuk őt azonosítani" - nyilatkozta a Borsnak Kovácsné unokája, Krisztina, aki amúgy nem érti, hogy tűnhetett el a nagymamája.

"Mikor bekerült, azt mondátk, hogy 24 órás felügyeletet igényel" - mesélte. Ehhez képest Kovácsné a kamerák felvételei alapján este hétkor hagyta el a kórházat, ahol csak két órával később észlelték eltűnését, a rendőrséget pedig ezután három órával értesítették csak. (Via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.