Körlevélben szólítják migránsellenes határozat meghozatalára az önkormányzatokat a Fidesz helyi vezetői

POLITIKA
2016 szeptember 20., 07:08
comments 172

Levélben szólította migránsellenes határozat meghozatalára a környék kormánypártinak tartott települési önkormányzatait Fenyvesy Zoltán, a Fidesz Veszprém megye 3. számú választókerületének elnöke. A levél szerint a határozat meghozataláról tájékoztatni kell a lakosságot, mert "a felelős településvezető a referendumon való részvételre és NEM szavazat leadására buzdít".

De nem elég meghozni a határozatot, le is kell jelenteni a határozat meghozatalát a helyi Fidesz-irodán, hogy aztán nyilvántartásba vehessék, mely települések hoztak ilyet.

Az ország általános paranoiájára jellemző, hogy a megkeresett önkormányzatok többsége el is fogadja a határozatot, a Népszava értesülései szerint azért, hogy ne ezen múljon a későbbiekben a kormányzati támogatások megszerzése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.