November végétől kapható a Nike önbefűzős cipője

divat
2016 szeptember 21., 15:10
comments 99

Évek óta szó róla, hogy a Nike legyártja a Vissza a jövőbe második részéből ismert cipőt és a sok felszopó videó, találgatások kamuhírek után most már dátum is van a bemutatóra: november 28-án került a boltokba a termék, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban és csak pár kiválasztott boltban.

Hogy mennyibe fog kerülni, azt még mindig nem lehet tudni, de a Wired annyit már meghallott iparági forrásoktól, hogy sokba.

link Forrás

A Wired amúgy részletes információkat is közöl a cipőről, innen tudni, hogy horgászdamil-szerű anyagból összerakott belső kábelrendszer lesz bennük és nyomásérzékelőt is beleépítenek a talpába, így amikor belelépünk, a kábelek összehúzódnak majd.

Lesz a cipőn LED-sáv is, ami pl. jelzi majd, ha merül az aksi. Azaz igen, a cipőt időnként tölteni kell majd: három óra alatt tölt fel majd maxra és azzal két hétig is elvan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.