Több ezren vonultak Hősök terére, hogy a fővárosi fakivágások ellen tiltakozzanak

POLITIKA
2016 szeptember 24., 17:47
comments 184

Szombat délután több ezren vonultak az Erzsébet tértől a Hősök teréig, hogy a budapesti fakivágások ellen tiltakozzanak. A Zöld Budapest Protestivalt a Budapesti Városvédő Egyesület, a Civilzugló Egyesület, a Levegő Munkacsoport, a Ligetvédők, a Ligetvédők – Orczy Park, Védegylet, és Budavárvédők szervezték Később csatlakozott hozzájuk Sándor Mária mozgalma is.

link Forrás

A helyszíről jelentkező Tbg kollégánk szerint a menet miatt egy időre még a beerbike-ok is leálltak az Andrássy úton.Tüntetők az Andrássy úton - Fotó: TBG

A hősök terén egy nagy színpad várta a tüntetőket, ahol este 10-ig koncerteket tartanak: Djüm Djüm, Kettő Kettő Tánczenekar, SoulClap Budapest ft. Slow Village & MC Roubs & MC Serrano, G Ras & Riddim Colony és a Besh O Drom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.