Mindkét sérült rendőr állapota stabilizálódott

bűnügy
2016 szeptember 25., 16:03
comments 208

Ahhoz képest, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedtek el, mindkét, a szombat esti Teréz körúti robbantásban megsebesült rendőr állapota stabilizálódott, jelenti a rendőrség lapja, a Police.hu.

A 23 éves törzsőrmester nő életveszélyes, a 26 éves férfi törzsőrmester súlyos sérüléseket szenvedett. A műtéteket követően mindkettőjüket intenzív osztályon ápolják a Honvéd Kórházban.

photo_camera A sérült rendőrnő (balra) toborzási plakáton is szerepelt.

Mindkét rendőr 2011. december 1-je óta áll az állampolgárok szolgálatában, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Közrendvédelmi Főosztály járőrvezetői.

A magyar hatóságok most már 19 órája nem mondtak semmi érdemit a robbanásról, amiről azóta már kiderült, hogy szinte biztosan szándékos robbantás volt. Ez hamarosan változhat, a rendőrség ugyanis sajtótájékoztatót tart, ami fél hétkor kezdődik. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.