A-ból B-be elvisz

stream
2016 szeptember 26., 15:29

Hétfő van, az autó se nagyon jó, úgy összességében szar az élet.

"Az autó olyan, amilyen. '94-es. Ütött, kopott, itt-ott rozsdás picit. Szépséghiba van bőven. Se klíma, se elektromos ez-az, se szervó, se ABS, semmi. Ahogy minden autóra, erre is lehet még bőven rákölteni. Az autó anno kereskedésben lett vásárolva, már akkor sem volt tökéletes. Óra szerint 161.000 km van benne. Óra szerint. Tehát, mindenki tudja, hogy agyon lett tekerve (nem általunk). Most írhatnám, hogy korának megfelelő állapotban van, de ez baromság."

"Ez a kis Twingo családi autónak volt használva. Értsd: személyek szállítása. Na, meg fűkasza, fűnyíró, farönkök, bútorok, miegymás. Használva volt, tette mindig a dolgát, ahogy még mindig. A fékek olyanok, amilyenek. A felnik is, meg a gumik is."


Köszi, Gábor!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.