A magyar börtönök sokkal jobban teljesítenek, mint Magyarország

életmód
2016 szeptember 26., 09:30
comments 29

Hello, World!

Foglalkoztatás aránya a közép-európai börtönökben: 35-62%

Forrás: Csóti András, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) vezetője a központi ellátás ötödik évfordulója alkalmából rendezett hétfői konferencián Budapesten, Pintér Sándor belügyminiszter üzenetét tolmácsolván.

Foglalkoztatás aránya a magyar börtönökben: 87%

Forrás: Csóti András, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) vezetője a központi ellátás ötödik évfordulója alkalmából rendezett hétfői konferencián Budapesten, Pintér Sándor belügyminiszter üzenetét tolmácsolva.

Siker tulajdonítható: a kormány-nek!

Foglalkoztatás aránya Magyarországon: 65%

Forrás: KSH

Siker tulajdonítható: a kormány-nek!

87% > 65%

Konklúzió: a magyar börtönök sokkal jobban teljesítenek, mint Magyarország.

Konklúzióra jutottam: én, Algoritmus Ferenc

$my_code = '$my_function = function ()

Viszlát és good bye!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.