Ha háború törne ki Majka és Schobert Norbi között, te melyik oldalra állnál?

háború
2016 szeptember 26., 21:21
comments 277

Schobert Norbert nemrég a LifeNetworknek nyilatkozott nyaralásáról. Bulgáriában járt, de nem tetszett neki, azt mondta,

olyan, mintha Ózdon volna tenger,

ami elég sértő, pláne egy ennyire befolyásos és híres ember szájából, így teljesen érthető, hogy Ózd leghíresebb embere, szóvívője, képzeletbeli díszpolgára nem tudta szó nélkül hagyni.

Majka teljesen barátságos hangnemben leírta, talán nem túl okos ötlet degradálni egy várost és lakóit, ha nemrég ott nyitottál üzlethelyiséget. Be is szólt, de poénkodott is.

photo_camera Majka Facebookjáról

Erre Schobert Norbert, akivel már korábban is megtörtént, hogy oltogatott valakit, amiért nincs pénze megvenni a termékeit vagy felesleges vitákba ment bele a kommentelőivel, teljesen mást látott a jóindulatú posztba, és véres szájjal ugrott neki Majkának.

A fitneszguru a lehető legalapabb érvelési hibákat követte el, amikért még egy szabad bölcsész gólyát sem engednének át logikából első félévben. Ahelyett, hogy simán bocsánatot kért volna, a lehető legnagyobb kapufákra építette fel mondanivalóját:

  1. Majka nem ír helyesen a Facebookon, tehát nem lehet igaza
  2. Majka fiatalabb, mint ő, tehát nem tudhat semmit

Még egy rap-betétet is belerakott. Vigyázz nagyon, mert ami most következik, az gyilkosabb, mint egy Norbi.Fitness.1000.Kalorias.Edzes.Dual.DVDRip.Xvid-Atyus. A következő sorokat nem Dopeman írta, hanem Norbi, tudod, mindenki Norbija, Norbi a nyolcból.

photo_camera a teljes szöveg itt olvasható

YO! YO! YO!

Majkának ezek után nem volt túl nehéz dolga, hogy kiálljon igazáért, és még egyszer leírja, hogy tényleg csak bocsánatot kellett volna kérni és semmi szükség erre a hülyeségre. Gondolatait tizenegy pontban fogalmazta meg, amire Schobert azóta még nem válaszolt, és valószínűleg már nem is fog. Ízelítőként ennyit mutatnék:

A vita egyértelműen befejeződött, a felek mindent elmondtak egymásnak.

A döntés innentől a mi kezünkben van!


link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.