Az új MTK-stadion csodájára jár majd a világ

futball
2016 szeptember 27., 13:31

Ha valakit nem érdekel a foci, de szereti a szépet, akkor ismerkedjen meg az elkészült MTK-stadionnal. Egyik kapu mögötti rész:

photo_camera Fotó: MTK/Facebook

Másik kapu mögötti rész:

photo_camera   Fotó: MTK/Facebook

Gyönyörű. Sajnos nem betonozták körbe, így a két oldalon lelátók lesznek.

photo_camera Fotó: MTK/Facebook

Bikázni nem ér, mert az agyatlanul megküldött labdák baromi messze pattannak a kapustól, és az eredményjelzőkre is tessék vigyázni a lecsúszott lövéseknél.

Az MTK új stadionja 6 milliárd forintból épült, Deutsch Tamás előzetesen azt ígérte, hogy "Amikor felépül akkor nem lesz korszerűbb és modernebb stadion a világon". Már tudjuk, mire gondolt, a ponyvatető is meggyőző.

Az építkezés alatt az MTK más csapatok stadionjait használta, többnyire 4-500 néző előtt. Deutsch az új stadionban 4000 nézőt ígért. Nem lesz könnyű teljesíteni a célt, mert a szurkolók máris gyűlölik a stadiont tuti világhírnévhez segítő betonfalakat.

Az átadás október 13-án lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.