Késsel a zsebében táncolt a gyerekekkel a délegyházi polgármester támadója

bűnügy
2016 szeptember 27., 05:22
Riebl Antal (j) délegyházi polgármester, a késelés áldozata.
photo_camera Riebl Antal (j) délegyházi polgármester, a késelés áldozata.

Már délelőtt eltessékelték a délegyházi körtefesztivál biztonsági őrei a helyszínről a már akkor részeg 75 éves férfit - ahogy a Bors nevezi, Tamást -, aki aznap este megkéselte a település polgármesterét.

Az egykori bokszoló, akiről a Bors szerint köztudott a faluban, hogy alkoholista, ezután a közeli vegyesboltban próbált a bolt szétverésével fenyegetőzve alkoholhoz jutni. Innen aztán hazament, és magához vette a kést.

A késsel a zsebében még gyerekekkel is táncolt, majd a Neoton Família koncertje alatt a színpad előtt tombolt. Végvári Tamás, a zenekar tagja szerint látszott, hogy önkívületi állapotban van. Ezután ment oda Riebl Antal polgármesterhez.

"Odalépett hozzám, megkérdezte, hogy jól szórakozom-e. Ebben a pillanatban már szúrt is. A kezemmel védtem magamat, íy ott is megszúrt. Majd elájultam" - idézte fel a történteket Riebl.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.