Princess Monaco az internet világában

cukiság
2016 szeptember 27., 15:24

Történt, hogy kahnnnnn. nevű olvasónk beküldött egy hirdetést: pusztán a jóindulat és a segíteni vágyás vezérelte, ez biztos. Nem tudhatta, hogy valójában hová is irányít minket.

Kauxio szügséges!

- állítólag, de nem is csoda, ha ilyen igényes környezetben akarunk szobát bérelni.

Közben küldtünk egy nagy ölelést Steffynek, bárki is legyen az

és a végén hirdető is megmutatta magát sejtelmesen.

Ha hihetünk a hirdetésnek, akkor ő nem más, mint Princess Monaco. Innen sajnos már nem volt megállás, muszáj volt mélyebbre ásni.

Még vagy 5 változatban eladó vagy kiadó Az Igényes Ház, amiről minden hirdetésben más-más finom részletet csíphetünk el, pl. ezt

meg a teraszt oszloppal,

és tessék, szép rózsa is van!

Álomvilágba illő konyha

meg ilyen miegymás, balra azt hiszem Jézus maga.

Mindegyik hirdetésben egy-egy szelfi is, mert az úgy dukál, például:

Aztán jön egy újabb csavar a sztoriban: egy hirdetésben egy helyes kislány egy helyes kiskutyával, de jaj! Sajnos családi okokból a kutyus eladó.

Összeáll a szomorú kép: el kell adni a házat, a kutyusnak is mennie kell. Szar ügy, illetve nem is tudom, mert a hirdetés vége egy abszurd félmondat:

/vagy csere kek bittbulterr./

Megrázzuk magunkat és megyünk tovább rendületlenül, mint Alice Csodaországban. Az nem lehet, hogy mindig csak eladjunk, néha valamit venni is kell:

Itt már sejtjük, hogy Princess Monaco az új Facebookként tekint a Jófogásra és hogy ez mennyire így van, az egy másik hirdetésben be is igazolódik, ahol Princess Monaco egy Westend melletti lakásban hirdet kiadó szobát. Az már mindegy is, hogy az egyik kép ugyanaz, mint a budaörsi ház hirdetésében (plusz a szelfifaktor!):

Aztán van itt egy fürdőszoba, ez mondjuk bármi lehet, a Westend melletti lakásban kiadó szobához járó fürdőszoba is:

Ez meg itt Budapest, az nem vitás, ehhez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle és kiváló ötlet is, hiszen a lakás Budapesten van (kivéve ugye, ha ez valójában a Budaörsön lévő ház):

De ne is ragadjunk itt le, ha továbbmehetünk egy bulis szelfire (a Westend mellett vagy Budaörsön, ezt nem tudjuk):

És soha, de tényleg soha ne feledjük azt, ami igazán fontos nekünk az életben. Ez legyen benne minden ingatlanhirdetésünkben!


Köszi ezt az utazást, kahnnnnn., köszi!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.