Vádat emelnek a taxis ellen, aki az összes pénzével és mobiljával együtt még a fürdőgatyáját is ellopta a külföldi utasától

Az I. kerületi rendőrség lopás miatt nyomozott egy 45 éves taxis ellen, aki július 24-én 3 óra körül a Széchenyi fürdőnél felvett két utast, akiket egy I. kerületi hotelhez szállított. Amikor aztán az utasok kiszálltak az autóból, és ki akarták fizetni a fuvart, az egyikük elővette az az összes pénzét, majd megkérdezte a sofőrt, mennyivel tartozik.

Erre a taxis az egész köteget kirántotta a férfi kezéből, majd nagy gázzal, nyitott ajtóval elhajtott. Még sértett mobiltelefonja és fürdőnadrágja is az autóban maradt. A rendőrség szerint lopással okozott kár értéke elérte a 200 ezer forintot.

Ü. Árpád ügyét a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.