Az MSZMP KB titkára lett az MSZP választmány elnökhelyettese. De éppen ez a demokratikus!

POLITIKA
2016 szeptember 29., 11:56

Barabás János lett az MSZP választmányának elnökhelyettese, és, ahogy a Mandiner megírta, ő volt az MSZMP központi bizottságának rendszerváltás előtti utolsó titkára, '82 és '89 között pedig az Agitációs és Propaganda Osztályt is vezette. Hiller Istvánt megkérdezte az Index arról, ezt nem tartja-e rossz üzenetnek, mire azt mondta, "az lenne rossz üzent, ha nem tartjuk tiszteletben a demokratikus szavazást". Ha megválasztották, hát megválasztották!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.